Smokey eyes realizat cu Trusa profesionala de farduri 28 nuante

Primesc deseori intrebari despre marca produselor cu care lucrez. In marea majoritate a timpului raspunsul meu nu e tocmai cel asteptat. Se crede ca noi, make-up artistii folosim un singur brand, MAC, Make-up Atelier, Melkior, dar nu, nu e asa. Cel putin nu in cazul meu. Nu apartin niciunui brand ( deocamdata ), asa ca produsele mele sunt mai ceva ca o salata/shaorma cu de toate. Am fond de ten de la Estee Lauder si mascara de la Rimmel London, concealer de la Chanel si pudra de la Oriflame. Si sunt doar cateva exemple din trusa mea de machiaj.

Daca imi apar in cale, le testez, imi plac, le adopt indiferent de brand.

Produsecosmetice.ro este site-ul unde am descoperit minunatia colorata pe care v-o arat astazi. Este vorba de trusa de 28 farduri despre care am mai vorbit.
model nuante

Dimensiune trusa: 23 cm x 15 cm x 0.8 cm
Diametru fard: 2,2 cm
Greutate: 250 gr
In ea gasiti farduri mate, dar si cateva sidefate. Din cele 28 de farduri, 18 sunt mate, iar restul sidefate. As putea spune ca iubesc in aceeasi masura consistenta fardurilor, dar parca mai mult imi plac cele sidefate, altul e efectul cand apare si o sclipire acolo. Machiajele executate doar din farduri sidefate/metalice/perlate mi se par putin cam prea mult pentru gustul meu, in ceea ce priveste un machiaj purtabil, dar ca orice variabila – ramane discutabila, in functie de mood, ocazie, persoana, etc.

Sunt destul de pigmentate, dar pentru a obtine cea mai buna rezistenta si intensitate, ai nevoie de primer baza cremoasa inainte de aplicare. Spre deosebire de alte farduri – in special la palate ma referer, nu sunt prafoase. Nuantele mele preferate s-au concentrat toate in centrul paletei, mai exact pe verticala, randul din mijloc. Nuantele de maro mat sunt perfecte chiar si pentru conturarea sprancenelor, iar cele de burgundy-visiniu sunt foarte de efect pe pleoapa.

E o paleta versatila, colorata si cu nuante potrivite pentru machiaje de zi, seara, eveniment. Are nuante puternice, dar daca nu esti adepta culorilor vii, iti recomand sa faci cunostinta cu sora ei mai cuminte. (foto stanga)

Am realizat un machiaj smokey eyes ( executat in 10 minute ) cu nuantele de verde din paleta (de la stanga la dreapta, al doilea rand pe verticala, cele 3 nuante) si cea mai deschisa nuanta de gri, din randul 5, pentru iluminare. Smokey eyes e atat de simplu.. 4 nuante folosite pe pleoapa, eyeliner, mascara si gata machiajul. Vezi mai jos ce a iesit!
Paleta recomandata astazi costa 68 lei, o recomand atat incepatorilor, cat si profesionistilor – sunt vreo 2 nuante in trusa, dupa care stiu sigur ca o colega, make-up artist, a cautat luni bune.
error: Content is protected !!