Dragoste si ura Episodul 623 din 21 februarie 2020

Vishnu ii spune lui Meethi ca nu mai e cale de intoarcere, Tappu merge la Mukta si zice ca Rathore i-a zis tot. Vishnu zice lui Meethi ca au fost chemati acasa pentru ceva ritual, Mukta se uita la poze cu Vishnu pe laptop, Nani vine si zice ca trebuie sa faca ceva s-o inveseleasca. Mukta ii zice lui Nani ca Meethi i-a furat iubirea ca ea se placea cu Vishnu si ca se iubeau. Nani zice ca vorbeste cum vorbea Tappu de Icha si ca Meethi va veni sa-i dea inapoi iubirea ca pe un lucru de pomana (Uttaran) cum a facut si Icha cu Tappu. Vishnu cu Meethi ajung la Thakur acasa acesta ii intampina impreuna cu restul, Mukta se uita si ea suparata Maya ajunge acasa si imparte dulciuri si le zice ca are trei vesti bune una ca Rathor e dupa gratii iar Surbhi e fericita si ca Meethi s-a casatorit cu Vishnu. Kajri intreaba de Akash, Maya zice ca e intr-un loc unde nu e nici umbra. Akash se loveste cu o curea peste spate intr-un loc intunecos.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile care incep sa aiba scene si decizii diferite.

Dragoste si ura Episodul 623 HD

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 623 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 21 februarie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!