Destine ratacite episodul 814 din 3 Decembrie 2021

Sanjana este inca la Mumbai aceasta i-a un taxi noaptea si spune sa o duca la hotelul Sun city, taximetrul se uita ciudat la ea si vede ca este noua in oras, el spune ca masina s-a stricat si se da jos apoi are intentii murdare cu Anjali, el o prinde de mana dar ea il impinge, acesta insista si o pune pe taxi, Anjali il loveste intre picioare apoi fuge, geanta lui Anjali ramane acolo pe jos ea fuge, familia e ingrijorata de Anjali, aceasta vede ca a uita geanta si telefonul ea zice sa o sun pe Kushi, Anjali merge la un telefon public ea cere unui om sa-i dea sa sune, Anjali suna pe Kushi, aceasta e socata. Apoi se preface ca a gresit numarul, Kushi zice stii ce haos e aici? cu politia cu Prem? Anjali zice am venit la Mumbai. Anjali povesteste ce a patit cu taximetristul, Anjali zice ce sa fac, ea zice de omul ce cauta dansatoare, Kushi ii da numarul acelui om Sawant, Anjali zice sa trimita bani lui sawant pe cont, Anjali suna pe acesta, Simar zice lui Pyush ca merge dupa Anjali, Rohan zice lui Simar ca el are prieteni la Mumbai, Rohan zice eu cu Pyush venim cu tine, Sawant ajunge la Anjali si el are alte ganduri cu Anjali, el este de fapt prieten cu Kushi si zice ce femeie a trimis, el zice lui Kushi prin mesaj “am prins pasarea in colivie BilloRani.” Prem vine acasa, Amar zice ca Simar a fost acolo.

Kushi zice ca unul din baieti e cel ce lucra la biroul lui, politistul zice lui Prem sa se uite pe Facefriends adica pe reteaua de socializare a lui Anjali intre timp ea ajunge cu Sawant la o casa, unde nu e lumina, ei ajung la o femeie, acolo sunt mai multe fete ei ii spun dada lui sawant, apoi Anjali face cunostinta cu ele, Prem vede ceva pe facefriends insa Kushi a pus ceva fals ca Anjali e la Goa, Kushi stinge candela zetei din casa, ea zice casa va fi in bezna de acum, ea zice Simar a dus un fiu dar Anjali papusa mea s-a pierdut in abis intr-un intuneric si ca Anjali va fi pangarita si umilita si batjocorita, Simar se roaga zeitei Durga pentru Anjali, vazand asta Pyush zice o vom gasi noi.

Destine ratacite episodul 814 din 3 decembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 814 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 3 decembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!