Iubirea invinge Episodul 103 din 3 Decembrie 2021

Mohini merge la Anurag sa-l vada, ea zice ca va angaja cel mai bun avocat Veena vede stire cu Anurag la televizor cu Shivani, Veena zice Anurag nu a luat viata nimanui, Mohini e distrusa Prerna ii duce apa si medicamentele ea crede ca e Anurag ea si-a dat jos bijuteriile, ea plange si zice sa il aduca pe Anurag inapoi apoi amandoua plang, Prerna zice el va fi bine ca il iubesc mai mult ca orice si ca il voi aduce inapoi, Mohini zice promiti? Nivedita vine la ele, ea zice ce e cu tine mama, daca te vede Anurag ca esti mama noastra, ea nu vrea sa i-a medicamentele Prerna i le da, Veena merge la Anurag la inchisoare, ea plange, el spune de ce plangi ca voi iesi de aici ca ma voi casatori cu Prerna, sa faca cumparaturi ca totul va fi bine, si s-a tinut tare dar apoi era sa planga, Anupam vine de la avocat el nu zice nimic.

Mohini zice ce a zi? Anupam zice ca este cazul lui Anurag si este unul foarte slab ca au aflat cadavrul acolo, ca cred ca e crima, Mohini e devastata, Anupam zice ce facea Ronit acolo? Prerna se gandeste la ce a zis Anurag ca e mana lui Anurag. Anupam zice ca angajatii lui Bajaj l-au acuzat pe Anurag, Prerna zice din cauza acelui om se intampla asta, ca el l-a pus pe Ronit, Anupam zice Bajaj va cere un pret pentru eliberarea lui Anurag, Anupam zice Prernei sa mearga la Bajaj, Nivedita zice ca sa accepte Prerna orice de la el, Mohini o roaga pe Prerna sa-l aduca inapoi.

Iubirea invinge Episodul 103 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 103 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 3 decembrie 2021 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!