Iubirea invinge Episodul 43 din 7 Mai 2021

Mohini zice ca maine va fi logodna lui Anurag cu Mishka, Moloy zice te grabesti, Komolika zice lui Mishka ca l-a vazut pe Anurag si daca nu era cu ea era al ei Anurag, ea zice de Prerna apoi Komolika suna pe Prerna si zice nici nu stii ce va face Anurag, el o viseaza pe Prerna a doua zi Nivedita vine sa le dea vestea Prernei si familiei, ea aduce dulciuri si zice de logodna lui Anurag. Prerna e uimitã. Nivedita a venit ca sã vadã ce fațã face Prerna când aude. Ea minte şi zice cã Anurag a insistat, apoi nu te bucuri Prerna, ea zice diseara sunteti invitati la logodna, mai apoi Anupam zice Niveditei iti iubesti fratele?? Atunci de ce faci asta? Ca din cauza ta sunt toate astea.

El zice ca Anurag avea doar pasiune pentru Mishka si nu iubire. Tapur alta sora a lui Anurag vine la petrecere. Moloy zice lui Mohini ai luat singura decizia fara sa intrebi pe fiul tau, Anupam zice lui Nivedita cum ai putut sa o obligi pe mama soacra sa faca logodna, Mohini plange cand vede pe Anurag imbracat de logodna Moloy merge la el, si zice mama ta m-a facut sa accept logodna asta, Anupam zice apoi lui Anurag te-ai gandit la visul tau?

Iubirea invinge Episodul 43 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 43 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 7 mai 2021 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.


Episodul precedent.

error: Content is protected !!