Dragoste si ura Episodul 671 din 15 Mai 2020

Rathore merge la biroul lui Chaubey si fura de acolo declaratia Malvikei iar a doua zi Maya iar vrea sa vorbeasca cu Aakash dar nu poate de Ambika, Sankrant cere lui Aakash sa lucreze cu el. Akash zice ca il i-a cu el in calatorie unde merge el acum, Nani vine la Damini si-i zice ca n-o crede ca Mukta e la Meethi acasa, Damini zice ca a vorbit cu Meethi dar nu i-a zis nimic de Mukta dar ea ii zice lui Vishnu sa nu mai i-a nici o decizie fara ea. Vishnu e de acord, Mukta ii pune bani pe ascuns lui Vishnu in portofel. Meethi cu Akash si fratele ei merg la Mukta, Maya se face ca o doare capul si o trimite pe Ambika dupa medicamente, Vishnu zice lui Aakash ca daca nu afla de lucru merge la el, Mukta vede pe seful firmei de catering ca a venit la Yuvan ea intreaba oare de ce a venit. Nani zice lui Rathor ca Vishnu cu Mukta nu mai stau impreuna, Ambika le zice ca Mukta nu e acolo ca s-o fi dus acasa. Rathore iar se emotioneaza cand vorbeste cu ea, Maya vede ca ei vorbesc, Yuvan face o scena cu seful de la catering fiindca vede ca Mukta l-a vazut intrand.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 671 Online

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 671 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 15 mai 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!