Destine ratacite episodul 163 din 21 februarie 2020

Karuna sta in camera ei iar Kushi zice ca din cauza ei relatiile din casa sunt tensionate. Roli zice ca o da pe Kushi afara din casa dar ea fa foc la poza lui Simar. Prem e cu gandul la Simar, iar a doua zi Roli merge la Simar care e eliberata si politistul zice ca si-a dat seama ca ea nu e vinovata de nimic. Simar isi primeste telefonul inapoi apoi Roli zice de Chadda ca trebuie sa il scape si pe el. Simar zice ca doar el stie adevarul despre Kushi, si merg la Chadda care le zice ca Kushi e ca un sarpe cu venin. El zice ca nu vrea sa iasa din inchisoare fiindca Abdul il cauta, Prem se ofera sa-i plateasca cautiunea si pierderile suferite apoi le zice de numarul 2725 care este numarul detinutei, adica mama lui Billo Rani din inchisoare si cere sa fie eliberata si sa primeasca bani ca si sa zica familiei adevarul. Manoranjan il suna pe Prem si-i zice ca azi e nunta la ora 16:00. Sujata il suna pe Prem sa mearga acasa. Politistul zice lui Prem ca nu vor obtine cautiunea asa repede pentru Chadda acasa vin invitati care vorbesc de Simar ce a facut ieri, Mata gi aude femeile ce vorbesc si nu-i place. Simar cu Roli merg spre casa, baietii au ramas sa rezolve cu cautiunea sa poata scoate pe Chadda sa zica adevarul familiei.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 163 din 21 februarie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 163 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 21 februarie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!