Vlad Sezonul 3 Episodul 1 din 24 Februarie 2020

Cezar are o cerere pentru Vlad si este una foarte dificila avand in vedere ca dorinta sa de a-si vedea cel mai mare dusman prins chiar de el ii poate repeta greselile trecutului. Scapat de Iordache din inchisoare si cu o mare promisiune de respectat Stefan se bucura de momentele libertatii si incearca sa isi refaca viata care i-a fost distrusa de unele decizii luate cand i-a oferit increderea deplina celui pe care il considera cel mai bun prieten, pe Vlad a carei indentitate inca nu este cunoscuta. Astfel ca ambii rivali primesc acelasi ordin de la oamenii care inca nu si-au rezolvat anumite probleme iar interactiunile lor nu vor ramane fara victime colaterale dupa ce sora Elizei a pierit intr-un accident care nimeni nu si l-ar fi dorit.

Marele dusman a lui Cezar are primul contact cu Vlad chiar inainte de a primi ordinele celui care l-a salvat si caruia i-a promis ca o sa-i fie oricand aproape, iar bucuria cunostintei nu poate fi tradusa in cuvinte, Iordache s-a instalat complet in tara dupa ce a stat o perioada lunga de timp ascuns prin strainatate si a gasit omul caruia prin redarea libertatii considera ca isi poate atinge anumite scopuri.

Vlad Sezonul 3 Episodul 1

Primul pas a lui Vlad incepe prin a avea o partida de poker cu victima sa si prin care sa-i capteze atentia dar si priceperea adversarului sau dar totul se schimba intr-o vanatoare al carei vanat nu se stie niciodata care va fi, pentru ca Iordache este pregatit din timp.

Viata Elizei s-a perindat in alegerile pe care le-a facut si a distrus casnicia sa nereusita crezand ca alegandu-l pe Vlad poate scapa de Stefan insa a vazut ca s-a inselat iar acest fapt o face si mai puternica pentru ca adevarul este pe cale sa apara. Leo reuseste sa scape cu viata si primeste singura vizita doar de la Eliza in care vede cum aceasi persoana a reusit chiar sa-i distruga si lui visurile, si nu este nevoie de scuze in Vlad Sezonul 3 Episodul 1 online cand mijloacele sunt aceleasi astazi 24 Februarie 2020 fiecare episod de la ora 20.30.

Varianta 1.


Varianta 2.


Varianta 3.

error: Content is protected !!