De ce prefer un Weekend la Sinaia

Acum 3 săptămâni am fost cu câțiva prieteni in weekend la Sinaia.

Nu a fost prima dată, am mai fost și acum 2 ani și mi-a plăcut ce am văzut acolo. Cred că e un punct de referință important în ceea ce înseamnă turismul românesc. Si chiar dacă esti un cautător de istorie sau vrei doar să te relaxezi un weekend acolo, merită să te duci măcar o dată.

weekend
Pe langă binecunoscutul castel Peleș, fără îndoială cea mai mare atracție turistică a orașului, sau Pelisor, de data aceasta am vizitat cazinoul Sinaia construit după modelul celui de la Monte Carlo, mănăstirea Sinaia, casa memorială George Enescu și ne-am plimbat puțin și prin imprejurimi.
Legat de cazare, am studiat puțin ofertele și ne-am oprit la Hotel Caraiman Sinaia, un hotel cochet și ca pret accesibil. Are un stil clasic românesc ce dăinuie de peste 120 de ani și o priveliste superbă, asta mi-a plăcut mult.
Personalul a fost drăgut, iar mâncarea, mâncarea…foarte bună, la ce mâncăcioși am avut cu mine 🙂

Cu siguranță aș repeta experiența. Măcar încă un weekend frumos cum a fost acesta pentru că mai am de vizitat multe obiective turistice. Poate să schiez, nu strică puțină distracție și adrenalină pe pârtiile din Sinaia 🙂 , nu?

sursa: Roxy

error: Content is protected !!