Cum scap de adware-ul Ads by DNS Unlocker?

Rezolvarea acestei infecții tip adware diferă pentru că mai nou acest tip de virus poate să își facă apariția din nou chiar și după ce a fost șters.

Ce face acest tip de virus: deturnează aproape toate rezultatele căutărilor din browser pe care le faceți și folosește strategii agresive de marketing pentru a transforma vizitatorii în clienți, sau pentru a afișa anunțuri (reclame) în browser pentru a crește veniturile lor.

Dacă unele site-uri vă îndeamnă să instalați tot felul de softuri ce vă poate scăpa de acesta, vă spun din propria experiență că o să munciți în zadar, până astăzi când am aflat rezolvarea! Cel puțin în cazul meu așa a mers, ce am făcut de am scăpat de ferestrele care tot mi se deschideau și tot felul de reclame și de redirectari către pagini dubioase și irelevante cu mesajul: Ads by DNS Unlocker?
Ads by DNS Unlocker
Am încercat tot felul de antiviruși și spre uimirea mea chiar și cei mai promovați antiviruși de pe piață nu au făcut nimic pentru a-l înlătura, și mai cer și o grămadă de banii dacă vrei să-l cumperi, norocul meu că am folosit licența lor de testare.
Am șters și memoria cache dns, folosind comanda: ipconfig /flushdns și tot nu sa rezolvat problema.

Și ca să vă răspund la întrebare, am șters tot calculatorul și am instalat totul ‘pe curat’ cum se zice, am ales ca și antivirus AVG varianta Free și Malwarebytes, și în fiecare zi am dat câte o scanare să văd dacă este în regulă, în plus un avantaj pentru anti-malwarebytes este faptul că blochează site-urile malicioase sau suspecte deci e chiar foarte util acest program. De asemeni un alt program la fel de bun dar pe care nu l-am testat încă am auzit că este și SpyHunter, la fel și el are misiunea de a te proteja de răufăcători și de ați menține pc-ul curat dar cel mai important în siguranță.

Sfatul meu este pentru a preveni acest tip de infectare să evitați pe cât posibil site-urile gen filme, seriale și alte bălării pentru că pot fi printre primele care vă pot infecta prin reclamele pe care aceștia le au pe site, de multe ori nici proprietarii nu știu de acest lucru. Sper să vă fie de folos acest tutorial, întrebări?

error: Content is protected !!