Cum să vă creați un blog gratuit

Buna, dacă sunteți pe gânduri si nu stiti cum sa creati un blog gratuit, blogger este locul potrivit pentru tine. Deoarece această platformă este găzduita de Google, este gratuit și ușor, fiecare și oricine poate crea un blog folosind această platformă. Blog-ul poate fi folosit ca jurnalul dumneavoastră sau cronologie de viață în cazul în care vei putea împărtăși sentimentele și experiențele tale cu prietenii tăi. Dacă lucrați mai mult pe el, puteți câștiga de asemenea, bani participănd în programul Google AdSense.Putin mai jos aveti un mic ghid detaliat pas cu pas pentru a avea un cont de blogger si sa aveti un blog.

  • 1.Acceseaza www.blogger.com sau www.blogspot.com
  • 2.Apoi faceti Click pe “Creeaza-ti blogul acum”.
  • 3.Completeaza formularul

Cum sa va creati un blog gratuit
[Există opțiuni pentru tipul de Nick Name care doriti să fie afișată, adresa de e-mail, parola, gen, ziua de naștere și tip Verificare cuvânt apoi faceți click pe butonul Continue.]

  • 4.Scrieti adresa/numele sau blog-ul dvs. (Exemplu: blog) . Adresa dvs. de blog (URL) trebuie să fie noua, de exemplu, sa nu fi fost luata de nimeni încă. Dupa ce ati terminat pana aici faceți click pe “butonul Verifică disponibilitatea” pentru a verifica dacă URL-ul este luat deja sau nu.
  • 5.Introduceti cuvintele exact cum au apărut în Captcha și faceți click pe Continuare.
  • 6.Alege Format-ul dumneavoastră preferat și faceți click pe Continuare.

Asta e tot, ați creat un nou cont de blogger si aveti un blog.
În plus, puteți începe logarea in www.blogger.com cu adresa de e-mail și aceeași parolă setata de dvs.
Mult succes!!

error: Content is protected !!