Crează și distrează-te cu diferite Animații

Să luăm de exemplu CrazyTalk7 – este unul dintre acele instrumente care vă ajută să creați imagini animate intr-un mod simplu – și să vedem ce putem face pentru a surprinde destinatar nostru cu o carte poștală virtuală.

  •   Dezavantaje:
   Distreaza-te cu diferite Animatii

   Este nevoie de un timp pentru a cunoaște programul, deoarece este destul de vastă, dar atunci când faci într-adevăr începe să se bucure de întregul proces. De asemenea, aplicația necesită o placă video bună, și fără o voi nu va fi capabil de a vedea orice animații, nici chiar cele de pre-a făcut, deci, dacă doriți să lucrați cu acest instrument, pentru a primi gata să arunce niște bani la upgrade-uri pentru PC-ul.

   • Avantaje:

   Acest instrument este, de fapt destul de ușor de manevrat și bine organizat, odată ce te trecut confuzia inițială. Programul vă oferă sfaturi pentru fiecare pas al procesului, astfel încât să știți întotdeauna unde să caute dacă ceva uitați-vă. Un alt punct forte este interfata: ai totul pus înainte de a vă, butoane pentru fiecare caracteristică, și acestea sunt ușor de înțeles. Și în afară de a impune o placa video buna, cererea nu este chiar atât de exigent, chiar funcționează sub Windows XP, care este de aproape 12 de ani.

   error: Content is protected !!