Cel mai bun program de lipit subtitrare pe un film

Cel mai bun program de lipit subtitrare pe un film

Din categoria tutorialelor educationale azi va prezentam cateva programe de lipit subtitrari pe filme care la prima vedere par simple si care odata instalate pe pc dau mici batai de cap.

  • 1. VirtuatDub: este un utilitar ce poate rula pe platfome windows atat de 32 ca si 64biti fiind licențiat sub GNU General Public License (GPL). Are puterea de editare a unui editor de uz general, cum ar fi Adobe Premiere, dar este optimizat pentru operațiunile liniare rapide prin video. Totodata are capacități de prelucrare pentru un volum mare de fisiere si poate fi extins cu filtrele video de la terțe părți. VirtualDub este orientat în principal spre prelucrare fisiere AVI, desi poate citi (nu scrie) MPEG-1 și, de asemenea, se ocupa de seturi de imagini BMP.
  • 2. AVI Subtitle: este destinat utilizatorilor carora le place sa colectioneze filme, apoi  daca acestia doresc lipirea si adaugarea de titrari pe acesta. Acesta este motivul pentru care ar trebui sa utilizati un instrument cum ar fi AVI Subtitle. 
  • 3. DivXLand Media Subtitler este cea mai buna alegere pentru crearea, editarea și fixarea fișierelor de subtitrare externe pentru toate tipurile de video rapid și ușor. Gratuit și mai multe limbi, cu acesta crearea și editarea filmului nu a fost niciodată atât de distractiva și ușor.

Toate aceste utilitarele puteti gasi la o simpla cautare pe google.

error: Content is protected !!