Caz șocant în Italia! O tânără româncă a fost violată și filmată! Arestații: un român și un italian. | Blogul Meu

Caz șocant în Italia! O tânără româncă a fost violată și filmată! Arestații: un român și un italian.

In orasul italian Ravenna, o tanara romanca de 19 ani a fost victima unui oribil viol. Din denuntul facut carabinierilor, acesta a povestit ca romanul a violat-o iar senegalezul a filmat violenza cu un teleon celular. Cei doi au fost arestati.
romanca abuzata in italia
Investigatiile au pornit de la denuntul fetei care a povestit ca a fost victima unui abuz sexual in grup. In momenul abuzului infaptuit pe baza consumului excesiv de alcool, cei doi infractori ar fi condus-o pe romanca intr-un apartament. Acolo, romanul in varsta de 26 de ani, profitand de starea de ebrietate a fetei, a violat-o in timp ce senegalezul in varta de 27 de ani a filmat.

Dupa abuz, fata ar fi fost dus-a in baia din apartament si au bagat-o sub dusul cu apa rece pentru a-si reveni.

Tanara, abia a doua zi a aflat de ce s-a intamplat cand o prietena i-a aratat filmul cu violul. Acum filmul se afla in mainile anchetatorilor, in siguranta, fiind in imposibilitate de a deveni viral pe web.

Conform presei italiene pourfemme.it, unul dintre violatatori a fost arestat marti, iar cel de-al doile a fost arestat in timpul zilei de ieri. Ancheta continua. Probabil ca la acest crunt abuz sa mai fi participat si alte persoane.

articolul are la baza sursa

Citeste si:

romani in germania

Doi români au furat şi mâncat o capră Angora de la Zoo din Berlin.

Din nou Romanii nostri dovedesc, ca atunci cand iti este foame orice animal poate fi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!