Caz șocant în Italia! O tânără româncă a fost violată și filmată! Arestații: un român și un italian.

In orasul italian Ravenna, o tanara romanca de 19 ani a fost victima unui oribil viol. Din denuntul facut carabinierilor, acesta a povestit ca romanul a violat-o iar senegalezul a filmat violenza cu un teleon celular. Cei doi au fost arestati.
romanca abuzata in italia
Investigatiile au pornit de la denuntul fetei care a povestit ca a fost victima unui abuz sexual in grup. In momenul abuzului infaptuit pe baza consumului excesiv de alcool, cei doi infractori ar fi condus-o pe romanca intr-un apartament. Acolo, romanul in varsta de 26 de ani, profitand de starea de ebrietate a fetei, a violat-o in timp ce senegalezul in varta de 27 de ani a filmat.

Dupa abuz, fata ar fi fost dus-a in baia din apartament si au bagat-o sub dusul cu apa rece pentru a-si reveni.

Tanara, abia a doua zi a aflat de ce s-a intamplat cand o prietena i-a aratat filmul cu violul. Acum filmul se afla in mainile anchetatorilor, in siguranta, fiind in imposibilitate de a deveni viral pe web.

Conform presei italiene pourfemme.it, unul dintre violatatori a fost arestat marti, iar cel de-al doile a fost arestat in timpul zilei de ieri. Ancheta continua. Probabil ca la acest crunt abuz sa mai fi participat si alte persoane.

articolul are la baza sursa

Poate iti place si

Andrei Cojocaru

Andrei Cojocaru text roast de pe scena iUmor

O sa incep prin a face-o reverenta, ca sa vada toata lumea ca-s gen dill …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *