Allo by Google noul rival pentru aplicatiile de messenger

Allo by Google appAsa suna cea mai noua inventie lansata de gigantul google, aplicatia de messenger care isi propune sa stearga pe jos cu Whatapp, Facebook messenger si alte aplicatii deja cunoscute.

Aplicatia a fost recent lansata pe Google Play si este disponibila spre descarcare inregistrand deja aproape 1 milion de instalari la numai cateva zile, deci inceputul suna bine, nu? 🙂

Insa sa vedem ce are nou fata de aplicatiile pe care deja le folosim: imediat dupa instalarea acesteia va aparea sa introduceti nr dvs de telefon pentru a crea contul, practic trebuie sa verificati numarul de telefon si mai jos sa acceptati termenii si conditiile aplicatiei.

Pasul urmator consta in introducerea codului de verificare primit pe telefon in casuta ce o sa apara, daca nu ai primit codul poti cere retrimiterea acestuia sau sa fii apelat si un robot ti-l va comunica.

Dupa ce ati terminat de verificat puteti incepe, aplicatia va pune la dispozitie si posibilitatea de a invita prietenii sa se alature in conversatii. Momentan am zis sa o testez si eu si o sa revin cu un Update cu parerile personale pro si/sau contra.

error: Content is protected !!