Vlad Episodul 5 din 25 Martie 2019 HD

Carla reuseste cumva si se strecoara in viata lui Stefan, Vlad il simte pe Leo ca se apropie si mai repede de aceasta.

Dupa premiza Cine iubeste nu iarta, incepe noua telenovela ‘Vlad’, o poveste plina de suspans si care
are la baza mai multe planuri. Adrian este actorul prin care toate actiunile polarizeaza in jurul sau, pornind de la o poveste reala, acesta are parte de o inscenare a unui jaf si prin urmare este inchis pe nedrept neavand posibilitatea de a se apara.

Insa soarta ii ofera acestuia o noua sansa prin care poate sa se razbune pe cei care l-au tradat si sa recupereze absolut tot ce a pierdut in tot acest timp cat a fost inchis. Pentru a-si putea duce la bun sfarsit planul sau de razbunare acesta trebuie sa isi schimbe indentitatea, lucru ce il si reuseste, un personaj il ajuta pe acesta si devine ‘VLAD’, un barbat puternic, cu bani si tot ce ii trebuie pentru a capta atentie, si care are langa el oamenii perfecti pentru a-si duce planul de razbunare la bun sfarsit.

Vlad Sezonul 1 Episodul 5 din data de 25 martie 2019 HD

Personajele serialului sunt formate din: Vlad Pop (Adi Nartea), Adrian Anuței (Damian Anghel), Eliza Dragomir (Olimpia Melinte), Ștefan Dragomir (Andrei Aradits), Răzvan (Ștefan Iancu), Roxana Stamate (Diana Sar), Micky (Victoria Raileanu), Barbu Filipovici (Dani Popescu), Leonard Cazacu (Emilian Oprea), Tibi Norvath (George Piștereanu), Matei Dragomir (Tudor Oprișan), Petre (Ion Haiduc), Titi (Dan Condurache), Cezar (Bebe Cotimanis), Maria (Aura Călărașu). Actori alesi numai unul si unul pe care-i vom vedea intr-o telenovela pur Romaneasca si cu multe alte intamplari, care candva unii dintre noi se regasesc in actiune, unde dragostea perfecta si increderea sunt rasplatite cu tradare, in care averea, aliatii si puterea dovedesc inca odata ca pot infrange totul, dar si cum setea de razbunare in unele cazuri nu cunoaste limite.

Urmareste marea premiera a noului sezon Vlad Episodul 5 editie din data de 25 martie 2019 vizionam impreuna cele mai frumoase intamplari.

Varianta 1 / Server 1.

error: Content is protected !!