Destine ratacite episodul 776 din 26 Octombrie 2021

Prerna se baga in fata sagetii iar aceasta trece prin ea si prin Siddanth, el spune te iubesc Prerna, Mata gi vede tot. Ea cheama familia si zice de cei doi, falsa Simar zice e prea repede ca doar cateva luni au trecut de la moartea lui Roli, Siddanth zice nici zeita nu o poate lua pe Roli din inima mea, familia il sustine pe Siddanth, toti ii felicita pe cei doi pana si Chandramani o felicita pe Prerna ea zice de sageata lui Chandramani ea zice oare de unde stie. Prerna zice nu te voi lasa sa faci ce vrei, Simar multumeste Prernei ca a facut pasul asta mare, Prerna a spus la spital ca daca sageata va trece prin ea? Mata gi a zis ca ar fi nedrept pentru Siddanth sa-l faca sa se indragosteasca de altcineva, Prerna zice mai nedrept ar fi sa se indragosteasca de Chandramani, ea zice zeului Lunii cine a zis planul ei, zeul zice ca musca e Simar, Chandramani zice ca o va omora pe musca, zeul zice ca doar o data ii arata unde e musca, ea zice e destul, Simar este la fete in camera, Chandramani vine la Anjali, Simar e pe fata fetei, Chandramani vrea sa o loveasca dar Mata gi o opreste, Mata gi zice sa nu indraznest, sa o ranesti pe Simar, ca stiu tot de jocul tau, ca Simar aia nu e Simar ci femeia cu voal, Chandramani zice ca va face ceva mustei Mata gi o plesneste.’

Chandramani se infurie dar Prerna o tine. Prerna o plesneste zice ridici mana la Mata gi, aceasta zice lui Chandramani ca daca face ceva lui Simar va vedea ea, Chandramani zice veti vedea voi trei, Simar zice ca nu va mai trai mult, cel mult o saptamana, Mata gi zice nu se poate, ea plange pe urma Prerna zice ca trebuie sa le desparta pe cele doua, Mata gi zice lui Prem ca a vazut ce a zis Simar de Prerna si de Siddanth, ca parca nu este Simar apoi zice ca Simar e afectata fiindca tatal ei nu e bine, Mata gi zice sa o trimitã pe falsa Simar la mama ei.

Destine ratacite episodul 776 din 26 octombrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 776 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 26 octombrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!