Puterea Dragostei 25 Martie 2019 Episodul 109

Bibisorilor va rugam din inima nu mai jigniți alti concurenti, pentru ca astfel doar Bianca are si a avut de suferit! Atat None, mai nou si Hamude, au declarat ca s-au certat cu ea din cauza bibisorilor și a criticilor acestora la adresa lor.

Desi sunt oameni maturi amandoi si ar trebui sa fie constienti ca o tanara de 19 ani nu poate manipula zeci de mii de oameni, ei continua sa loveasca in ea ca.. vaiiii, li se strica imaginea. Daca stam și vizualizam toate live-urile, ei inca de la inceput pana in prezent, nu vom gasi o secunda undeva unde sa indemne la așa ceva.

Daca vorbim de stricat imaginea, cred ca singuri si au stricat o prin propriile live-uri, unde o critica, propriile iesiri in public unde se vorbeste foarte urat la adresa ei, iar toate aceste iesiri de fapt se intorc impotriva lor! Pe scurt, va rugam nu mai continuati cu agresiunile la adresa concurentilor, si lasati-i singuri sa si faca imaginea praf prin propriile lor acțiuni.

Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei episodul 109 din 25 martie 2019 HD.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei episodul 109 difuzata astazi 25 martie 2019, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Partea 1 – de la ora 11.00.

Partea 2 – de la ora 17.00.

error: Content is protected !!