Totul despre mașinile din Anglia

Inspirat sau nu, un prieten de-al meu și-a cumpărat recent o mașină din Anglia.
El a fost la muncă acolo, jumătate de an, iar faptul că a stat 6 luni i-a fost de mare ajutor.
Spun de mare ajutor pentru că și-a dat seama cât de ieftine pot să fie mașinile la el în Anglia, chiar dacă-s cu volan pe dreapta.

Masini volan pe dreapta

Spre deosebire de Germania acesta mi-a spus că unele mărci de mașini pot să ajungă și la jumătate de preț.

Totul ține de vânzător, dacă vrea să o vândă sau nu. Mi-a mai spus că pe lângă faptul că prețuri ieftine găsești, mai găsești cu siguranță și firme care se ocupă de transportul unei mașini.

Poate o să ți se pară că dai mult dar explicația este că dai mult pentru că trebuie și ești nevoit să treci și cu bacul.
În plus, pentru a schimba volanul de pe dreaptă pe stânga sau cum îmi place mie să spun că s-o faci stângace chiar dacă unii cer mult, găsești să faci treabă bună și la preț decent.

Important este să cauți că poți să găsești.

Și ultimul aș putea să-l numesc chiar factor care vreau să-l spun este că el nu a apelat la o firmă de tractări auto pentru un transport Anglia – România, ci a decis că este destul de odihnit ca să facă kilometrii și kilometrii întregi. Ei bine, după câteva zile de condus, pentru că noaptea după ora 2 dormea, mi-a spus că mai bine apelezi la o firmă de tractări. Ei cu siguranță și în siguranță pot să-ți ofere serviciul dorit la un preț rezonabil și care să te facă să-ți dorești o mașină din Anglia.

Ai nevoie de o poliță casco? Iată o poliță casco preț redus!

Recomand un magazin cu piese auto găsești prețuri pentru toate buzunarele.

error: Content is protected !!