Suflete tradate Sezonul 2 episodul 114 din 25 Aprilie 2024

Gehna o opreste pe mama lui Sagar inainte ca aceasta sa-i dea o palma, ea ii reproseaza ca se cam grabeste si ar trebui sa isi controleze pornirile pe care le are, si daca vrea sa-i arate dovada in acest sens o va face asta pentru a vedea toti din casa ca toate incercarile ei au fost indreptatile iar Sagar este singurul impostor care ar fi incercat sa-i distruga viata Tiei.

Krishna ii arata certificatul de casatorie dintre Suman si Sagar insa tatal sau sare imediat si il acuza pe acesta ca totul este un fals si el ar fi incercat sa-i insceneze totul, Sagar inca se mai preface ca isi doreste sa se casatoreasca cu Tia si trebuie ca toti sa-i indeplineasca dorinta, insa Gehna ii spune ca drama pe care Sagar a creat-o este acum spre final Krishna spune ca rezolvarea pentru cei care isi pierd memoria este sa-i aplice o lovitura exact in acelasi loc pentru a-si reveni.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 114 din 25 Aprilie 2024 HD

Vazand ca situatia este in defavoarea sa in totalitate, Sagar se gandeste la un plan prin care sa iasa in acel moment vrea sa fuga dar este prins la timp, Hema vrea isi apere fratele spunand ca nu este vinovat si de fapt tine mult la Tia. Telenovela ofera o perspectiva unica asupra vietii unei tinere inca de la o varsta frageda, explorand o serie de evenimente diverse pe parcursul existentei sale. Gopi, cu comportamentul sau plin de empatie si bunatate fata de cei din jur, s-a transformat in personajul favorit al telespectatorilor. Ceea ce adauga unicitatea sa este devotamentul si sacrificiile facute pentru a asigura fericirea si siguranta fiecarui membru al familiei. Sezonul viitor se anunta a fi complet diferit de precedentele, dar pentru a mentine conexiunea cu audienta, personajele cunoscute ale lui Gopi si Kokila vor reveni pentru a marca inceputul noului capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 114 sus mentionat incepand cu data de 25 aprilie 2024, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!