Suflete tradate Sezonul 2 episodul 113 din 19 Aprilie 2024

Ceremonia Tiei continua cu toate ritualurile aferente insa Gehna depune eforturi vizibile pentru a o determina pe aceasta sa realizeze ca este inselata si ca Sagar nu este deloc potrivit pentru o familie, mama lui Sagar vine cu rochia de mireasa pe care aceasta sa o poarte iar Anant ii ofera si el una, sperand ca o va purta pe a lui si ar avea o sansa sa intoarca ceremonia.

Tia se duce pentru a se pregati si inca nu este decisa, ulterior primeste binecuvantare de la toti iar Gehna reuseste sa-i strecoare un plic in mana facandu-i semn sa il citeasca, totusi inainte de toate ea mai are o incercare de a-i dezvalui adevarul insa este oprita de Kanak care simte imediat ca are un plan si se preface ca un colier este murdar si o pune sa il curete, imediat dupa Tia realizeaza un lucru si in timpul ceremoniei Sagar are sa aiba supriza vietii sale nestiuta inca de el.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 113 din 19 Aprilie 2024 HD

Familia lui Sagar se bucura ca au reusit sa-i pacaleasca pe toti, insa au sa realizeze de fapt ca Tia nu este nora lor cea de sub val ci este sotia lui Sagar cea pe care a lasat-o insarcinata si de care se dezicea cu putina vreme inainte. Telenovela ofera o perspectiva unica asupra vietii unei tinere inca de la o varsta frageda, explorand o serie de evenimente diverse pe parcursul existentei sale. Gopi, cu comportamentul sau plin de empatie si bunatate fata de cei din jur, s-a transformat in personajul favorit al telespectatorilor. Ceea ce adauga unicitatea sa este devotamentul si sacrificiile facute pentru a asigura fericirea si siguranta fiecarui membru al familiei. Sezonul viitor se anunta a fi complet diferit de precedentele, dar pentru a mentine conexiunea cu audienta, personajele cunoscute ale lui Gopi si Kokila vor reveni pentru a marca inceputul noului capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 113 sus mentionat incepand cu data de 19 aprilie 2024, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!