Suflete tradate Sezonul 2 episodul 111 din 12 Aprilie 2024

Velji ii spune lui Anant ca nimeni pana la el nu a reusit sa il pacaleasca si vrea sa afle cine este cu adevarat, acesta ii reproseaza ca nu a fost corect cu el si stie ca numele sau nu este cel pe care l-a spus initial, mai cu seama ca Sagar nu cunoaste niciun barbat cu acest nume si nici prieten nu ii este, Anant spune ca nu este niciun fel de spion si tot ce face este sa isi salveze sora, Anant ii spune ca Sagar urmeaza sa se casatoreasca cu sora lui si sa-i distruga viata.

Iar scopul sau a fost doar sa-i opreasca nunta, asa ca il roaga sa il lase sa plece, insa Velji spune ca pentru el orice incercare de impacare inseamna bani, in acel acel moment Anant ii propune sa-i ofere de patru ori suma oferita de Sagar numai sa il ajute in acest sens, insa Velji refuza spunand ca va ramane la el in custodie pana cand sora lui se va casatori, asa cum a primit ordin de la prietenul sau Sagar, Gehna isi face griji de lipsa lui Anant si simte ca nu este in regula.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 111 din 12 Aprilie 2024 HD

Krishna este si el la fel de nedumerit si crede ca s-a intamplat ceva cu el, asta pentru ca mai sunt doar cateva ore pana la ceremonie iar Anant nu a reusit sa se intoarca acasa teafar si cu planul de a-si salva sora de la necaz. Telenovela ofera o perspectiva unica asupra vietii unei tinere inca de la o varsta frageda, explorand o serie de evenimente diverse pe parcursul existentei sale. Gopi, cu comportamentul sau plin de empatie si bunatate fata de cei din jur, s-a transformat in personajul favorit al telespectatorilor. Ceea ce adauga unicitatea sa este devotamentul si sacrificiile facute pentru a asigura fericirea si siguranta fiecarui membru al familiei. Sezonul viitor se anunta a fi complet diferit de precedentele, dar pentru a mentine conexiunea cu audienta, personajele cunoscute ale lui Gopi si Kokila vor reveni pentru a marca inceputul noului capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 111 sus mentionat incepand cu data de 12 aprilie 2024, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!