Suflete tradate episodul 991 din 20 mai 2019

Jaggi se întoarce la conacul Modi, dar este apoi prins într-o cauza si este acuzat grav de catre o organizație a femeii. Ce a facut oare acesta?

Gopi decide să o facă pe Sheetal să mărturisească adevărul. Între timp, Gaura o face pe Meera să o lege pe Chanda cu o frânghie. Gopi încearcă apoi sa o sperie pe Sheetal atacând-o deghizata. Isi va invata Sheetal lecția pentru cele facute? Urmăriți întregul episod, numai aici.

Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Poate iti place si

las fierbinti sezonul 15

Las fierbinti 16 iulie 2019 sezonul 15 episodul 65

Concurenta mare intre Gianina si Dorel la facut flotari, Aspirina are doi clienti noi care …

4 comments

  1. De ce nu se poate accesa folderul video al serialului Suflete Trădate? Așa scrie :” nu puteți accesa acest document”! Asta scrie. Și zilnic apare așa ceva . Fă ceva te rog,să meargă să pot vedea serialul meu preferat Suflete Trădate! Mulțumesc !!! ❤️

  2. Ooo…. Cum am trimis comentariu și am dat pagina in sus am văzut că sa încărcat filmul meu preferat Suflete Trădate!

  3. Lupu florentina

    De ce nu se încarcă pagina?

  4. De ce nu se încărca pagina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *