Suflete tradate episodul 990 din 19 mai 2019

Kokila o suspectează pe Gopi ca se preface că este inconștienta. Între timp, complotul lui Gaura și Chanda împotriva lui Meera și Vidya incepe.

Rajeev are o mica altercatie si chiar se luptă cu Jaggi putin mai tarziu politia îl arestat. Gopi o urmează pe Paridhi și află că l-a mituit pe Rajeev să-l prindă pe Jaggi pe picior gresit. Cu toate acestea, Paridhi face o revelație șocantă lui Gopi. Urmăriți întregul episod, numai online pe blogulmeu.

Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Poate iti place si

insula iubirii sezonul 5

Insula iubirii sezonul 5 Episodul 18 din 19 august 2019

Prima dimineata dupa o ceremonie a focului care i-a adus Giei cateva semne de intrebare …

6 comments

  1. Mă bucur că difuzezi și episoade in avans,cum l-am văzut și episodul 990 Suflete Trădate, chiar și netradus,mă bucur că pot viziona episoade înainte de difuzare la National TV. Doar aici,pe Blogul tău pot vedea serialul meu preferat Suflete Trădate! Doresc să primesc notificări prin email doar despre serialul meu preferat Suflete Trădate!!! Mulțumesc!!! O seară frumoasă și Binecuvântată îți doresc!!!

  2. Când pot vedea serialul meu preferat Suflete Trădate? Cam pe la ce ora îl difuzezi pe Site? Mulțumesc!

  3. Nici la ora aceasta încă nu merge episodul Suflete Trădate!!! De ce nu merge? Mulțumesc!

  4. Mulțumesc! Tocmai l-am văzut! Îmi cer mi de scuze! Știi,sunt nerăbdătoare să văd serialul meu preferat Suflete Trădate,nu sunt acasă,sunt în Austria la muncă! Doar aici îl pot urmări! O seară frumoasă să ai!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *