Sfaturi practice cum să ajungi în top căutări pe Google

 

top căutări googleCu ceva timp în urmă, am primit de la revista Chip o carte intitulată: Cum să ajungi în top pe Google scrisă de David Viney, un expert SEO de vârf care are ca și clienți: Amazon și Microsoft.

Deși cred că e o carte foarte interesantă, nu am apucat să o citesc din lipsă de timp, ci doar să o răsfoiesc puțin. Așa că am găsit și câteva sfaturi pentru succesul cu motoarele de căutare (mai ales pentru începători) pe care le voi prezenta:

  • găsiți o nișă foarte bună și creați conținut foarte bun. Oferă-le utilizatorilor motive întemeiate să revină.
  • găzduiți-vă site-ul la un furnizor flexibil și rapid. Utilizați logică în stabilirea numelui de domeniu și a structurii de directoare.
  • faceți tot ce puteți cu activele aflate sub controlul d-voastră din punct de vedere al SEO on-page.
  • Ține minte, SEO nu e doar un simplu exercițiu de copy-writing decent.
  • petreceți mai mult timp cu înscrierea în directoare, scrierea de articole și comunicatele de presă online. Site-ul trebuie să aibă resurse excelente.
  • cu orice preț, utilizați publicitatea plătită, dar numai drept completare la o campanie de căutare organică decentă ( nu invers).

Cheia e să supravetuiti mai mult decât concurența și să aveți răbdare. Continuați să faceți lucrurile bune destul de frecvent și beneficiile clasificării nu se vor lăsa așteptate.

Poate iti place si

casa verde

Certificatul energetic şi întrebuinţările sale

Bună, prieteni! Tema noastră de azi este “Certificat energetic” şi “clase energetice“. Ei, bine, hai …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *