Să nu-ți fie ruşine să iubeşti, află de ce!

Ca fată, e foarte uşor să recunoşti că îţi place un băiat, că eşti înebunită după el, că sari în sus de bucurie când primeşti un mesaj de la el, ţopăi prin casă de bucurie că te caută, că îţi dă atenţie, te lauzi la prietenele tale cu mesajele dulci de la el… şamd.

Un băiat care face chestiile ce le face o fată (ce am zis mai sus), eu îl consider un băiat de nota 10. Adică, să ai tupeul să recunoşti că îţi place o fată, că eşti nebun după ea şi că ai face orice pentru ea, crede-mă, e ceva!

Ruşine să iubeşti

Spun asta pentru că majoritatea băieţilor de faţă cu prietenii se ţin bine pe poziţie, tac şi înghit, nu dă importanţă fetei pe care o plac.
În schimb, când sunt singuri, trimit zeci de mesaje dulci tipei respective.

E mai aiurea la un băiat să işi afişeze sentimenele în public.
Dar e aşa super ca fată, să îi vezi latura sentimentală la un baiat..
Să vezi un băiat dur şi cu un caracter de piatră, dar care defapt are un suflet de aur… e ceva wow!
E ca şi cum ai vedea o clădire varză în exterior, şi în interior să te simţi ca în paradis, bucurându-te de tot confortul din ea.

Aşa sunt şi băieţii. Şi de multe ori se dovedesc a fi mult mai iubitori şi sentimentali ca noi (fetele). Eu personal, apreciez băieţii care recunosc că sunt îndrăgostiţi, că iubesc din tot sufletul şi inima lor.
E un lucru foarte frumos să recunoşti aceste lucruri, nicidecum o ruşine cum o consideră alţii.
Şi acei ”alţii”, spun asta pentru că nu au iubit niciodată, sau dacă au iubit, au suferit enorm în urma unor dezamăgiri.

error: Content is protected !!