Piedone a murit aseară, Rest in peace, Bud!

Piedone alias Bud Spencer a murit pe data de 27.06.2016 intr-un spital din Roma, aceasta avea 86 de ani, este foarte cunoscut datorita filmelor pe care le-a facut, si cu siguranta foarte multi dintre noi si-a trait copilaria si adolescenta uitandu-se la filmele acestuia.

Bud-Spencer
(Photo by Adam Berry/Getty Images)

Pe numele sau adevarat Carlo Pedersoli iubea innotul si avea o sotie minunata pe nume Maria Amato care i-a oferit trei copii, era un pilot profesionist de avioane si a participat la diferite olimpiade castigat numeroase dintre ele.

Mesajul postat de catre familia acestuia pe Facebook suna astfel: Cu cele mai profunde regrete, trebuie să va spun că Bud zboară catre următoarea lui călătorie.
Fam. Pedersoli
Iar comentariile si parerile de rau nu au incetat sa apara: ‘Vei fi mereu eroul meu’, spune un fan.

Cu siguranta este o veste devastatoare pentru fanii lui Piedone, imi amintesc, cum parintii mei erau fascinati de filmele acestui actor, si de fiecare data filmele acestuia aduceau in casuta noastra o atmosfera foarte placuta, mai tot timpul eram pe burta de ras la fazele comice pe care le creea.

 

Cu siguranta o sa ne aducem aminte de el intr-un mod cat mai placut, iar filmele acestuia au scris istorie si au contribuit la schimbarea lumii.

Odihneste-te in pace Domnule Pedersoli (Piedone).

error: Content is protected !!