Insula iubirii sezonul 2 episodul 10, ipostaze WOW!

Miercuri, 29 iunie 2016 este ziua dezvaluirilor pe Insula iubirii, concurentii sunt pusi in fata lucrurilor implinite, Elena este la un pas de a cadea in ispita cu Tomi iar Hamude este devastat de imaginile pe care le-a vazut la ceremonia focului, in timp ce Robi nu stie ce sa mai creada despre comportamentul si declaratiile Medanei.

Minitel thailand
Credits: Escape Hua Hin Hotel

Dupa ce episodul precedent a facut mare valva printre fanii acestui show si de aceasta data au fost foarte multe voci care pus sub semnul indoielii actiunile concurentilor, de exemplu foarte multi cred ca acest show are la baza o regie foarte bine pusa la punct si o intreaga flota de psihologi iar concurentii sunt pur si simplu niste actori sau simple persoane cu abilitati de divertisment.

Cert este faptul ca vom sti cat adevar dar si cata minciuna de afla dincolo de aceasta perdea de sentimente adevarate sau nu in ultimul episod din sezonul 2 cand vom putea vedea concurentii care raman impreuna sau nu, insa pana atunci va intreb cine credeti ca vor pleca impreuna acasa exact asa cum au venit dupa terminarea emisiunii? 🙂

error: Content is protected !!