Romanii au talent Sezonul 14 Ep. 13 online 3 Mai 2024

Lumina poate fi sarbatoarea pe care trebuie neaparat sa o celebram asta pentru ca primim speranta, innoirea si renasterea alaturi de eroii scenei noastre oameni cu bucurie denumiti si daruitorii starii de bine, umanitatea o imbratisam in toata splendoarea ei printr-un spectacol grandios cu zeci de voci mii de pasi si milioane de batai de inima pe aceasi lungime de dorinta.

Intr-o tara cu traditii unice un popor isi sarbatoreste cu mandrie si pasiune cultura, dorul si radacinile si cu fiecare moment fenomen talentul ne cheama sa il recunoastem si sa-l pretuim este o lectie veche chiar de cand acest format a inceput sa i-a viata insa mereu actuala cand daruim, primim si cand iubim suntem si iubiti pe cea mai mare scena a bucuriei totale.

Romanii au talent din 3 Mai 2024 Online

In aceasta seara ne bucuram de un cronometru care o i-a total razna, juriul incearca sa fie persoana echilibrata care sa ofere in acelasi timp sustinere insa la cat de mult talent se prezinta au sentimentul ca se misca scena insa publicul aproape ca s-a obisnuit cu astfel de prezente asa incat de fiecare data cand au ceva nou de vizionat se comporta ca atare si intr-un sens bun.

Ne aflam in fata unei perioade perfecte, in care se deschid usile catre o interactiune cu totul noua, atat in randul juriului, cat si pe scena. Un test care se plaseaza undeva intre pericol si distractie semnaleaza prezenta celor mai talentati indivizi, iar emotia revine in prim-plan. Un lucru trebuie sa fie clar: toti aspira sa performeze bine si sa avanseze insa talentul trebuie sa fie forta care ii determina pe jurati sa apese butonul auriu, in Romanii au talent Sezonul 14 Episodul 13 din 3 mai 2024, marele secret este sa treci prin toate starile si sa te bucuri de tot ce vezi si simti.

Varianta 1.


Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!