Romanii au talent Sezonul 14 Episodul 15 din 17 Mai 2024

Asteptarile juratilor sunt cu mult sub ce se prezinta in aceasta etapa, insa au observat si apreciat toata pregatirea lor din toate punctele de vedere si au remarcat momentele ca fiind extrem de bine pregatite, sinceritatea zambetelor de pe fetele unora ii fac sa se gandeasca la munca pe care o depun in spatele a tot ce se vede acum pe scena romanilor cu talent.

Data trecuta a fost ultima lor sansa de a demonstra ca pot face parte din echipa celor care trec pe mai departe, iar juratii au trebuit sa aleaga o parte din concurenti pe care sa-i revada, topul celor mai amuzanti si talentati au fost pusi deoparte eleganta si fluiditatea au fost si ele criterii de selectie atunci cand au vazut imaginile din timpul preselectiilor.

Romanii au talent din 17 Mai 2024 Online

Emotiile fac spectacolul sa devina unic, fiecare prezenta pe scena este un cumul de factori care determina concurentii sa ofere cea mai buna versiune a lor, insa dincolo de toate talentul este cel care se exprima cu fiecare secunda, dar pe langa spectacol concurentii ofera si trairi care nu se pot exprima in cuvinte juratii sunt la asentiment si raman uimiti de prezentari.

Ne aflam in fata unei perioade perfecte, in care se deschid usile catre o interactiune cu totul noua, atat in randul juriului, cat si pe scena. Un test care se plaseaza undeva intre pericol si distractie semnaleaza prezenta celor mai talentati indivizi, iar emotia revine in prim-plan. Un lucru trebuie sa fie clar: toti aspira sa performeze bine si sa avanseze insa talentul trebuie sa fie forta care ii determina pe jurati sa apese butonul auriu, in Romanii au talent Sezonul 14 Episodul 15 din 17 mai 2024, marele secret este sa treci prin toate starile si sa te bucuri de tot ce vezi si simti.

Varianta 1.


Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!