Romanii au talent Sezonul 14 Ep. 14 din 10 Mai 2024

Chiar daca astazi concurentii care vin sunt de pe urma, sunt hotarati ca faca juriul sa realizeze ca nu mai exista limite, toata lumea este pusa pe plans in sala iar altii nu se asteptau niciodata sa vada astfel de momente chiar pe scena lor, si tot astazi juriul da verdictul pentru toti cei care vor intra in etapa urmatoare, este foarte limpede pentru toti ca se vor alege toti.

Asa cum stim pe ultima suta de metri mai este inca timp pentru fenomenal si nemaivazut, in turnirul talentelor la superlativ juriul si noi vom avea misiunea de a alege superlativul absolut, perfomanta aflata in cel mai grav nivel de manifestare, insa avem o singura coroana pentru un singur artist, sfarsitul preselectiilor este aproape si cu multa determinare.

Romanii au talent din 10 Mai 2024 Online

In cursa spre victorie pe cea mai mare scena din tara, in editia de astazi vin concurentii cei din urma dar mai pregatiti ca niciodata sa isi arate intregii lumi talentul pe care il detin, pentru consacrare multi sunt in stare sa dea totul sezonul fenomen intra in linie dreapta spre apogeul unui lung drum de efort, daruire si pasiune o oglinda a romaniei creative.

Ne aflam in fata unei perioade perfecte, in care se deschid usile catre o interactiune cu totul noua, atat in randul juriului, cat si pe scena. Un test care se plaseaza undeva intre pericol si distractie semnaleaza prezenta celor mai talentati indivizi, iar emotia revine in prim-plan. Un lucru trebuie sa fie clar: toti aspira sa performeze bine si sa avanseze insa talentul trebuie sa fie forta care ii determina pe jurati sa apese butonul auriu, in Romanii au talent Sezonul 14 Episodul 14 din 10 mai 2024, marele secret este sa treci prin toate starile si sa te bucuri de tot ce vezi si simti.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!