Românii au talent ediția din 19 februarie 2016, Iată ce vom vedea!

A venit vremea talentosilor, deci Smiley si Bartos nebunaticii show-ului Romanii au talent care a ajuns la Sezonul 6, au intors tara pe dos in cautarea Romanului cu talent..in primul episod din acest an show-ul este la el acasa..adica la Protv si acasa la noi pe televizoare! 🙂

Ce vom vedea in prina editie pe acest an?

Sper sa fie ceva schimbari de talente, dat fiind faptul ca datile trecute sau mai bine spus anii trecuti au castigat cei la care ma asteptam mai putin, fara suparare este parerea mea! De ce spun asta? pentru ca aveam un concurent favorit si nu a castigat cu toate ca era foarte popular si chiar avea sanse, eu mai cred ca trebuie sa ai si noroc pe langa talent.
Romanii au talent 19 februarie 2016
Dar si talentul iti face norocul asta e cert, cu siguranta in editia aceasta vor fi reveniri de contorsionism spectaculoase as spune pentru ca unii concurenti sunt sigur ca au vazut poate la tv sau daca nu au auzit greselile pe care fostii concurenti le-au tot facut si din pacate repetat in editiile precedente, deci o sa fie din nou o concurenta ce ne va tine in suspans…si recunosc nu prea imi place ‘sa stau cu inima cat puricele’! 😀

Acrobatii de circ, da! vor fi si ei prezenti sper cum si numerele de magie nu vor lipsi mai ales dupa ce baiatul cu ‘Call Baby’ a castigat un sezon, deci aviz magicienilor acum e sansa voastra!

Cu siguranta vor fi multe alte reprezentarii, nu vor lipsi nici fazele lipsite pe alocuri sau total de talent, dar nu-i nimic ele fac deliciul acestei emisiuni, spre final sunt foarte curioasa care vor fi concurentii care juriul ii vor aprecia si le va da sansa de a trece mai departe pentru ca fiecare editie are concurentii care au trecut in etapa urmatoare, in acelasi timp sper sa pot si sa am timpul necesar sa postez prestatia fiecarui concurent in parte si sa va bucurati asta in cazul in care poate nu aveti timp sa va uitati sau doar aveti un favorit anume.

error: Content is protected !!