Romanii au talent 21 Aprilie 2017 Sezonul 7 Episodul 10

In aceasta zi este vinerea talentelor, si nu orice fel de talente..talente de Romanii! Dupa ce si-au baut cafeaua, juratii au inceput auditiile concurentilor intr-o noua emisiune Romanii au talent Sezon 7 ep 10 editie integrala din penultima saptamana din aceasta luna.

De regula oamenii extrem de talentati si sofisticati sunt cei care se tem cel mai tare, intotdeauna speram sa vedem lucruri pe care nu le-am mai vazut si la care nu ne-am asteptat a spus Andi in interviul emisiunii precedente.
Romanii au talent sezonul 7 episodul 10 din 20 aprilie 2017
Editia de vineri seara aduce pe scena pe Stefan cel Mare si Colombina o interpretare care te va lasa fara cuvinte, ca o parere despre jurata Andra fanii spun ca : “Andra are un zambet cald, care te umple de bucurie atunci cand o vezi , ea iti ajunge la inima , poate ca o semana fata asta la fata cu ea, dar Andra e unica, iubitoare, draguta, cu o voce ce iti scurge veninul dulce in sufletul , in mintea ,….. si in trupul celui care o aude.”

Revenind la episodul trecut Familia Udrea a facut un adevarat show, au cantat si au transmis emotie puternica, traditie, copilarie. Sa nu uitam niciodata ca suntem romani. Avem cantecul in inimile noastre pana la urma asa ne-am nascut noi.
Haideti sa vedem insa ce ne aduce editia din aceasta seara! 🙂

error: Content is protected !!