Destine ratacite episodul 200 din 29 martie 2020

Mama lui Simar vine la petrecere, ea incepe ritualul, Manoranjan da bijuterii lui Kushi si lui Simar apoi si Roli face ritualul. Manoranjan zice sa se puna muzica, incepe dansul, Roli danseaza frumos. Kushi merge la baie Veeru vine si o impinge aproape cade pe scari dar el o prinde. El zice ca ar fi putut sa faca copilul sa dispara odata cu ea. El zice cum a stat 5 luni la inchisoare pentru ea. Kushi ii zice ca dupa ce naste va avea tot ce vrea adica peste doua luni, el zice ca nu poate astepta atat, Karuna vine la Kushi, Veeru dispare dar e ascuns pe acolo undeva. Kushi vine jos iar ea se gandeste la Veeru. Apoi petrecerea se termina, invitatii isi iau la revedere si Meena pleaca cu Gautam. Mata gi zice familiei ca va da un teren copilului lui Simar ce se va naste ea zice ca terenul va fi pe numele lui Simar pana va fi mare. Lui Kushi nu-i place ce aude dar nici lui Veeru. Veeru zice lui Kushi sa fie trecut pe numele ei terenul altfel are de tras cu el. Kushi se gandeste ca e intr-o dilema ea merge la Simar spunand ca ar vrea terenul pentru ea ca recompensa pentru ce face. Kushi o prinde de umeri pe Simar si zice ca vrea terenul si gata, ca sa se poate asigura in viitor, Simar zice ca nimeni nu o va alunga de acolo.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 200 din 29 martie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 200 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 29 martie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!