Lista castigatori Uniplay Show 23 Aprilie 2017

Ieri Uniplay site-ul oficial a anuntat pe pagina sa de facebook un mesaj prin care isi anunta toti jucatorii cu privire la o modificare adusa jocului:
Uniplay show 23 aprilie 2017
“Buna ziua , Monte Calm Play S.R.L., organizatorul jocului de noroc Uniplay Bingo Tv, dorește să anunțe participanții la jocul de Bingo Tv că până la data de 25 aprilie 2017 nu se efectuează vânzări de cartoane Bingo.
Ne dorim să îmbogățim experiența de gambling și divertisment a jucătorilor noștri alături de Uniplay Show, și astfel vă informăm că emisiunea Uniplay Show va fi reluată după data de 1 mai 2017.
Din respect pentru jucătorii noștri și pentru a evita pierderi de bani din partea lor, am decis ca vânzările de cartoane Bingo să fie sistate temporar în vederea introducerii în platforma de vânzări a unui nou produs.
Precizăm ca atât cartoanele necâștigătoare de la ediția de Paște, cât și premiile puse în joc pentru extragerile din necâștigătoare, își păstrează pe deplin valabilitatea pentru ediția următoare a jocului. Totodată, informăm câștigătorii ediției de Paște că se menține procedura de revendicare a premiilor câștigate, conform regulamentului jocului Bingo Tv.”

Acestea fiind spuse Uniplay Show nu a disparut, ci lanseaza un nou produs nu ratati editia din aceasta seara.

error: Content is protected !!