Review & Swatch: Fard de pleoape Il Makiage

Asa cum v-am spus aici, de curand mi-am achizitionat un fard de la o firma pe care am descoperit-o de curand: Il Makiage.

Cand m-a plimbam prin Afi (chiar ma indreptam spre Sephora) m-a acostat o tipa foarte draguta de la un nou stand care mi-a prezentat in mare produsele si cateva cuvinte despre firma Il Makiage care a intrat pe piata de la noi acum un an si care are in prezent 3 standuri in Bucuresti.

Produsele par bunicele, din pacate nu aveau prea multe inca, urmau sa primeasca marfa in urmatoarele zile. M-am uitat in special la fardurile de pleoape si am plecat de acolo cu un fard nuanta Wood. Peste cateva zile m-am intors pentru a cumpara si corectorul despre care urmeaza sa va povestesc cat mai repede, sper.
il makiage eyeshadow shade wood
Am fost destul de incantata de fard pana am ajuns acasa, moment in care a inceput sa imi placa si mai mult! Nu o sa spun nimic de restul produselor pe care le au dar la fardurile de pleoape m-au cucerit din prima! Au foarte multe culori, sunt foarte pigmentate si usor cremoase, sincer este cel mai bun fard de pleoape (din punctul meu de vedere) pe care l-am folosit pana acum. Da, mi se pare mai bun decat MAC (chiar daca am doar unul).
il-makiage-eyeshadow-shade-wood-finger-swatch
Fardul este foarte, foarte pigmentat, in poza de mai sus abia l-am atins cu degetul si se vede super. Chiar am incercat fardul aplicandu-l peste un tus negru si l-a acoperit perfect. Trebuie sa recunosc, mi-am luat acest fard fiind in cautarea unui bronzer si isi face treaba foarte bine. Fiind foarte pigmentat abia este nevoie sa il ating cu pensula ca am cantitatea suficienta pentru un obraz.

Iata si un swatch
(in stanga este fardul aplicat normal si in dreapta este intins bine pe mana;
nuanta este aplicata direct pe piele, fara primer)

il-makiage-eyeshadow-shade-wood-hand-swatch
Poate va ganditi de ce folosesc fardul de pleoape pe post de bronzer pentru ca se va consuma repede. Asta cred ca este cea mai mica problema posibila, fardul este imens (5.1 gr) si imi va ajunge foarte mult timp chiar daca il folosesc in fiecare zi atat pentru obraji cat si pentru ochi. Ca sa va dati seama despre ce vorbesc, va las cu o poza in care am pus fardul Il Makiage intre un fard MAC (1.5 gr) si un blush MAC (6 gr). Eu cred ca este foarte avantajos!

In concluzie imi place fardul foarte mult si o sa incerc sa strang bani si sa imi mai cumpar si altele. Nu multe ca sunt destul de scumpe (80 lei) dar eu cred ca merita fiecare banut. Probabil majoritatea o sa va speriati cand veti vedea pretul dar ganditi-va ca un fard MAC este in jur de 70 lei si este de 3 ori mai mic decat cel Il Makiage. Poate este mai bun, poate nu, nu sunt experta in farduri dar eu asa consider, as prefera un fard Il Makiage decat unul MAC.

error: Content is protected !!