Puterea dragostei 21 decembrie 2018 episodul 29

M-am bucurat ca începe o noua emisiune gen mpfm, Imi plac reality show-rile, mai ales cu tineri frumosi, la inceput de drum, dupa o luna, sunt foarte dezamagita de ce a reusit sa genereze noul format, ura, frivolitate, o arena unde toti vor sânge pe pereti, nu contează ca ei insisi, (majoritatea sunt analfabeti sau agramati), unora nu le stim nici chipul pt ca au conturi false,ei “fanii” isi permit sa judece.

Iti place un concurent, fa-i pe restul, c*rve, borati, falsi, bosorogi, urati,,ASTA NU SPUNE NIMIC DESPRE CONCURENTI,CI DESPRE CEI CARE SCRIU, O mare contributie o au si producatorii, pentru bani le servesc ce doresc sa vada, ce le pasa lor, turci sau nu, ca ajuta la alimentarea urii, bani sa iasa.

Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei episodul 29 din 21 decembrie 2018 HD.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 13:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei episodul 29 difuzata astazi 21 decembrie 2018, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Stim cat de greu se cresc copiii cat suferim pana-i vedem mari ei care merg la astfel de concursuri isi asuma unii chiar se fac de ras cu stiinta nu se gandesc la parintii lor care pleaca capul in pamant.

UPDATE! EPISODUL ESTE COMPLET => Vizionare placuta.

error: Content is protected !!