Puterea dragostei 20 decembrie 2018 episodul 28

Mai bine si ar face toti grupuri de sustinere si sa aibe bun simt, simt empatic, bunatate, sa nu se laude cu numarul femeilor pe care le au avut, sa isi etaleze muschii, sa umileasca oamenii din jurul lor cu care traiesc doar pentru amuzamentul altora. Eu cred ca omu asta are destui bani, si coloana vertebrala incat sa isi faca singur reclama si sa accepte in grup persoane cu bun simt, fara sa isi doreasca sa fie fals, sa stranga bani la ciorapi si sa fie fanicit dobitoceste si neconditionat.

Iar faptul ca iti faci singur o pagina de aprecieri, nu este un criteriu valid(avand in vedere ce specimene umane sunt in casa), pentru a cataloga/ analiza/ clasifica/judeca un om. Mai degraba altele sunt trasaturile de analizat: tacerea si minciuna aia de care a fost acuzat, de a nu divulga ce a fost intre tine si o fata pana nu stii ce a declarat ea (un barbat care imediat da cu ciocu de ce a facut vu una si cu alta gasesti la toate colturile, crezandu se macho mani.

Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei episodul 28 din 20 decembrie 2018 HD.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 13:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei episodul 28 difuzata astazi 20 decembrie 2018, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Ps: facem pariu ca si altii si au facut pagini de sustinere si au pus persoane apropiate sa le admininstreze ca sa nu de a rau la public? El e sincer cu toate ca mi se pare o absurditate sa fi analizat, judecat dupa criteriul asta.

UPDATE! EPISODUL ESTE COMPLET => Vizionare placuta.

error: Content is protected !!