Concurentii Exatlon Romania sezonul 3

Nici bine nu s-a incheiat al doilea sezon si deja inscrierile pentru Exatlon Sezonul 3 au si fost luate cu asalt de catre doritorii de experiente tari dar si periculoase dupa cum am putut vedea accidentarile care au avut loc in sezoanele precedente.

Ceva in competitia Exatlon cu siguranta se va schimba, avand in vedere situatia care s-a creat in sezonul 2 cu privire la finala intre Alin si Betty, fanii acestui show au fost dezamagiti si au luat cu asalt retelele de socializare criticand dur decizia staff-ului Kanald cu privire la schimbare regulamentului din finala.

Dandu-i astfel sanse mai mari lui Beatrice Olaru de castiga si facand-o castigatoare dinainte sa inceapa competitia intre aceasta si Alin Andronic, care asa cum am putut vedea, a pierdut as putea spune eroic pentru ca el, a scos cel mai bun timp din istoria Exatlon.

Ce ne aduce EXATLON Sezonul 3, care sunt concurentii?

Inca dinainte de a se termina sezonul 2, din surse neoficiale, se vehicula faptul ca iubitul Anei Otvoș va fi unul dintre participantii noului sezon care incepe anul viitor.

Cine sunt Faimosii sau Razboinicii sezonului 3? Lista momentan nu este cunoscuta, insa imediat ce va fi data publicitatii va fi pusa aici.
Echipa #Faimosilor este formata din: Ion Surdu, Catalina Seicaru, Ciprian Maris, Andrei Botoaca si Andreea Zaragiu.
Echipa #Razboinicilor este formata din: Andrei Angelescu, Ana Maria Cazan, Nicoleta Lunca, Gabriel Nedelcu si Irina Postolea.

Cel mai puternic show de reality show din Romania, revine intr-un sezon fara limite de actiune, doar peisajul e de vis, competitia e de cosmar, doua echipe lupta pana la ultimul pentru o miza uriasa, premiul de 100.000 de euro. Daca esti suficient de Razboinic sa le tii piept Faimosilor, inscrie-te la Sezonul 3 pe CASTING.EXATLON.RO. Traieste mandria si emotia jocurilor internationale, si ai sansa de a trai cea mai intensa experienta a vietii tale.

error: Content is protected !!