Puterea Dragostei 11 Mai 2020 Ep 295

Prietenia dintre toti cei prezenti in casa este pusa sub semnul tradarii asta dupa ce ieri Livian si Ramona au primit cele mai multe voturi de eliminare dar probabil ca nu s-ar fi ajuns aici daca cei doi ar fi avut un cuplu la fel cum Pirui si Marius sunt deja protejati de majoritatea dintre ei reusind astfel de fiecare data sa fie pe placul tuturor. Si pentru ca Bianca nu intelege ca intre ei este doar o relatie strict de prietenie Livian a luat decizia de a nu mai fi nici macar prieteni iar Marius considera ca ii este greu sa creada cuvintele spuse de aceasta in aceste momente fata de cum era inainte sa apara acele imagini cu femeia pe care el o iubea. Jador si Ella sunt precum o apa curgatoare care au un singur sens insa la prima bifurcatie isi schimba drumul, aceasta a decis sa iasa si cu alti baieti si l-a anuntat in direct pe Jador spunandu-i ca daca el atata vreme cat a venit in casa a ignorat-o este vremea sa renunte la el insa acesta o invinovateste ca l-ar fi inselat si nu o poate ierta.

Sezonul 2 din Puterea Dragostei sau dupa formatul „Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei 11 mai 2020 HD

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune? Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 16:00, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea. Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei Sezonul 2 episodul 295 difuzata astazi 11 mai 2020, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Partea 1 de la ora 11.


Partea 2 de la ora 17.

error: Content is protected !!