Destine ratacite episodul 242 din 10 mai 2020

Roli este intampinata de Veeru care o felicita ca a reusit sa obtina ce si-a propus insa acesta pare sa nu-si duca la final promisiunea de a obtine semnatura asa ca decide sa-i spuna acest lucru si pana atunci vor pastra distanta mentionata pentru a nu da de inteles faptul ca l-ar fi parasit pe Siddant in favoarea lui si in acelasi timp Khushi sa nu intre la banuieli, astfel amandoi ar avea de pierdut, in timp ce Roli discuta cu Manoranjan apare sora ei Simar iar aceasta ii spune ca stie totul si ca s-ar fi asteptat ca planul ei sa-i fie impartasit pentru ca o putea ajuta si mai mult si poate soarta ei nu ajungea sa fie astfel cu o casnicie distrusa iar increderea pierduta.

Veeru se duce nervos la Khushi cerandu-i semnatura pe acte insa aceasta ii spune ca ii este rau si ca dimineata le v-a semna acesta pleaca la fel cum a venit si isi spune in gand ca a asteptat atata vreme pentru Roli iar o noapte nu o sa schimbe nimic, Simar ii cere lui Roli explicatii insa acesta o roaga sa astepte si ea pana a doua zi pentru ca v-a avea actele semnate si dupa poate spune familiei tot ce a facut, aceasta accepta iar totul se schimba.

Destine ratacite episodul 242 din 10 mai 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 242 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 10 mai 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!