Destine ratacite episodul 750 din 30 Septembrie 2021

Prem cu Amar il tin pe Simar sa nu o injunghie pe Simar, Rajendra i-a cutitul de la el apoi, Siddanth e dus in camera apoi, pe urma Prerna e bandajata fiindca are rana la mana, ea zice de lumina din camera lui Siddanth, Simar zice e Piatra Lunii, Mata gi zice dar nu a ars? Simar zice poate a ramas o bucata mai apoi Prerna merge iar la Siddanth la usa, ea nu vede lumina Prerna e impinsa pe scari de cineva si ea cade, familia vine la ea, Pari zice cum ai cazut, ea explica cum cobora si parca cineva era in spatele meu, era femeia din lumina. Prerna a mers la Simar sa se inteleaga cu ele, a doua zi Mata gi merge acasa fiindca e ceva slujba, pe Simar nu a adus-o, Mata gi merge la Siddanth sa-l cheme la slujba pentru linistea sufletului lui Roli, Siddanth e acolo el nu vine, preotul incepe slujba, Siddanth nu a venit, Prerna se roaga, Siddanth vine cu cenusa lui Roli, Simar merge sa caute in camera lui Roli si descopera piatra Lunii, Siddanth merge dupa un obiect a lui Roli, Simar i-a piatra lunii si zice aveam dreptate, Simar zice dar de ce nu se lumineaza? Simar zice e un simbol al faptelor bune piatra Lunii dar acum e al faptelor malefice? Siddanth vede fereastra ca e deschisa, Simar se furiseaza pe geam si iese fara ca Siddanth sa o vada.

Dar pe scara aluneca si striga Siddanth o vede pe geam, el zice stai Simar, Siddanth fuge dupa Simar, el zice trebuie sa distrug piatra Lunii ca din cauza ei se intampla astea, Simar sparge Piatra Lunii cu un bolovan apoi vrea sa o ingroape dar Siddanth o vede, Prem afla de la Mata gi, Simar apare pe usa, apoi Siddanth cu bagajele ei, el zice femeia din piatra m-a facut sa fac acele lucruri cu Simar, ea zice ca a distrus piatra, Siddanth cere iertare lui Mata gi si Prernei, Mata gi se bucura. Simar zice ca maine e sarbatoarea Baisakhi care era preferata lui Roli, ea zice vom sarbatori pentru Roli, Siddanth e de acord. Mata gi mulțumeste lui Prerna ca le-a fost alaturi, la fel si Simar si zice ca e parte din familie de acum.

Destine ratacite episodul 750 din 30 septembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 750 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 30 septembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!