Destine ratacite episodul 842 din 31 Decembrie 2021

Invitatii sosesc la nunta lui Anjali, Dl Kapoor cu familia lui sosesc si ei apoi Simar merge sa vada daca Anjali este gata. Kushi zice ce cauta acolo? ea zice ea va face ceremonia de incredintare, Simar pune semn lui Anjali sa nu o deoache, apoi se aude alaiul nuptial, Vikram soseste calare pe cal, Prem zice sper ca totul sa fie bine, Anjali vede pe Vikram de la balcon, Vikram vine in casa, Mata gi zice ca Simar il va intampina pe Vikram nu Kushi, Simar il intampina pe Vikram. Roshni vede pe prietenul lui Vikram care e cel de atunci seara de au rapit pe Vaidehi, Roshni zice lui PYUSH, el il duce afara pe acel om si zice ca este prieten cu Vikram din copilarie el zice ca nu stie pe Vaidehi desi a fost acolo, Roshni zice ca nu crede, Simar vine afara iar PYUSH zice de meniu nu spune de acel baiat, Roshni zice de ce nu a zis, PYUSH zice nu ai vazut ce fericita era mama, si o suna pe Vaidehi, el zice lui Vaidehi am aflat pe cel ce te-a rapit, Vaidehi zice oare cum a aflat, preotul face slujba pentru mire prietenul lui Vikram vine acolo, Vaidehi zice ca nu vrea sa pedepseasca pe nimeni si ca pleaca de acolo, Anjali e adusa jos, ea este foarte frumoasa, Vaidehi inchide telefonul lui PYUSH, Roshni zice trebuei sa o oprim sa nu plece, Anjali pune ghirlanda pe Vikram si el pe ea, mirii se pun pe platoul nuptial.

Vikram zice sper ca PYUSH sa nu faca probleme apoi urmeaza ritualul de incredintare, Simar zice matusii lui Vikram ca Kushi va face preotul zice de sotul ei Sankalp, el are ceva, zice caa si-a sclantit mana ca a cazut pe scara, el zice ca nu poate face ritualul si sa faca Prem cu Simar ritualul, apoi pleaca dar face semn lui Mata gi, Kushi zice fac eu singura, matusa lui Vikram zice parintii trebuie sa faca ritualul ca sunt casatoriti, Anjali zice lui Kushi sa lase pe Prem cu Simar sa faca, Anjali zice lui Prem sa faca ritualul cu Simar, Kushi se enerveaza.

Destine ratacite episodul 842 din 31 decembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 842 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 31 decembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!