Pokerul, o activitate plăcută sau una nocivă?

Bună tuturor. Nu vorbesc despre pariuri, însă acum mi-a trecut prin minte să o fac.Trebuie să mărturisesc sincer că cel puțin până acum nu am practicat această activitate pentru că pur și simplu nu am avut ocaziile necesare și nici nu amsimtit nevoia să fac acest lucru.
sportingbet
E ciudat cum încă nu am participat la niciun pariu, având în vedere faptul că prietenii mei sunt complet înnebuniți după acest lucru și îmi vorbesc într-una numai despre acele pariuri live la care tot participa. Acum inteleg…se explică de ce îi văd așa rar; Din moment ce s-au apucat de pariuri și-au descoperit plăcerea de a-și încerca norocul și de a castiga câțiva bănuți în plus, au uitat complet de lume și de prietenii lor.

De exemplu,am un coleg de clasă (nu are rost să îi fac numele public) care s-a apucat depariat și atât de mult i-a plăcut, încât pe la școală vine rar, iar mama lui ii da bani crezând că îi va folosi în scopuri educative, însă el îi cheltuiește la pariuri, mai ales la sportingbet (pariuri sportive).

Acest exemplu este unul negativ și dacă l-am dat, nu înseamnă că eu consider că a paria este o hobby nociv. Ba din contra. Orice activitate poate avea și o parte educativă și plăcută care ne poate modela frumos.
Oricum, eu nu sunt o persoană fixată pe o idee care privește doar înainte, așa că sunt dispus că în viitor să încerc orice, poate chiar și să-mi încerc norocul la diferite jocuri de noroc. Avantajul este că am mulți prieteni care se pricep la asta, deci am de unde învață, așa că pot oricând să mă alătur lor.

error: Content is protected !!