Nutella si lapte condensat, noua vopsea de par

Experiment – Aceasi bloggerita Huda Kattan ne arata secretul frumusetii unui par de invidiat folosind NUTELLA.
Nutella si lapte condensat au fost folosite pentru vopsirea parului acestei femei devenind din blonda direct bruneta.

Nu este nici un fel de gluma pur si simplu aceasta femeie incearca tot felul de chestii nebunesti si se pare ca unele chiar ii si iese, tot filmuletul cu transformarea acesteia a fost postat pe contul sau de instagram.
nutella vopsea de par
Dupa ce si-a spalat parul blond se vede clar ca operatiunea incepe prin aplicarea de suvite de ciocolata direct pe par si imediat dupa ce folia a fost scoasa se poate vedea cum noua infatisare a avut deja loc, practic din blonda focoasa a devenit o bruneta superba.

Videoclipul a fost deja vizualizat de mai mult de un milion de ori de cand a fost uploadat pe social media si multi dintre comentatori au spus ca nu are cum sa aiba un asa efect zaharul asupra parului. Este oare adevarat ce se intampla in videoclip sau sa fie doar o noua metoda de a face audienta?

Se pare ca singurul efect pe care poate sa il aiba ciocolata asupra parului este acela de a da un plus de stralucire nu si de culoare. Voi ce parere aveti este sau nu adevarat, sau noua culoare sa fie data din cauza decolorantului?

error: Content is protected !!