Exatlon sezonul 2 episodul 58 din 18 noiembrie 2018

Dacă o sa câștige faimoșii, e o ocazie buna sa plece Madalina Lingurar acasa pt ca e clar ca de multe ori pierd puncte importante din cauza ei. Iar dacă o sa câștige războinicii, pleacă acasă Silviu pentru ca creează numai discuții. Așa ca e bine pentru toată lumea.Sa nu se mai speculeze ca pierd din cauza celor slabi.

Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

O noua eliminare, astazi pleaca o fata sau un baiat, Exatlon Romania sezonul 2 episodul 58 din data de 18 noiembrie 2018 HD.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.

Cristina Nedelcu săptămâna viitoare fix un punct va aduce, ea motivează că au afectat-o vorbele lui Yamato cum că fetele de la faimoșii sunt mai bune că fetele de la războinici pentru că se știe că fetele de la războinici sunt mai slabe și nu mai are chef să joace. Jocul de eliminare îl va pierde ,,familia unită,, și așa va ajunge Cristina sa fie nominalizată automat și va intra cu Mădălina la duel însă ceva se întâmplă cu ea va pierde chiar cu un scor cam urât.

Giani de nervi că nu mai are cu cine sa se duca în pădure incepe sa înjure pe faimoșii și zice că și el pleacă , atunci Monica geloasă incepe și ea sa se certe.Cearta va fi foarte urâtă .Cu pararea de rău Cristina va ieși din concurs, cred.. vezi aici Exatlon sezonul 2 episodul 58 editia din data de 18 noiembrie 2018 este disponibila integrala, imediat dupa ce ruleaza la tv.

UPDATE! EPISOD COMPLET => 2 ORE si 21 MINUTE.

error: Content is protected !!