Destine ratacite episodul 541 din 5 Martie 2021

Amar zice ca cineva din afara casei vor sa faca rau familiei, el spune ca vrea sa foloseasca hipnoza el find psiholog. Dupa multe discutii Mata gi accepta sa faca hipnoza, el zice ca trebuie liniste deplina. Baietii stau la usa iar restul isi inchid telefoanele, Amar incepe hipnoza cu Pari, dar e nelinistita si nu poate face asta apoi el zice de Simar sa afle ce s-a intamplat in noaptea aia de 17. La Simar funcționeaza, ea adoarme cu hipnoza Amar zice sa se gandeasca la data de 17, Simar zice cum a plecat Leela atunci cu Daksha dar apoi a vazut-o pe Leela in bucatarie ca s-a intors. Apoi Pari a mers la ele iar Leela s-a ascuns dupa frigider Pari a chemat-o pe Simar in sufragerie pentru a organiza petrecerea lui Roli, apoi Simar vede cum Leela i-a lasat scrisoarea atunci, Simar a citit-o dar Roli a mers la ea.

Ea spune cã i-a zis lui Roli de scrisoare, Simar zice ca s-a inteles cu Roli sa mearga amandoua la intalnirea cu Leela, Simar a pus scrisoarea la templu iar Roli a vazut, Roli nu stie despre ce vorbeste Simar, aceasta spune cum s-au inteles sa mearga aproape de miezul noptii la intalnire. Noaptea Simar a iesit pe hol si cineva era jos ea credea ca e Roli dar nu era. Era o femeie cu ochi infricosatori apoi Simar zice cã la ora 3 noaptea s-a dus inapoi in pat, Simar nu stie ce s-a intamplat intre ora 12 si 3 dimineata apoi Amar opreste hipnoza.

Destine ratacite episodul 541 din 5 martie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 541 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 5 martie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

Varianta 2.

error: Content is protected !!