Exatlon sezonul 2 episodul 57 din 17 noiembrie 2018

Ati observat ce armosfera calda in echipa Razboinicilor, baietii imbratiseaza fetele si le incurajeaza mereu, chiar daca joaca prost.
Dar la faimosi, matragunele ‘campeoane’ Monica si Cristina au stricat atmosfera de tot cu rautatea lor, i-au scos din sarite pe baieti de nu le mai iese nimic pe traseu.
Este de inteles atitudinea lui Pulhac ca le-a injurat, s-o fi saturat si el se fitzele lor.
Exatlon sezonul 2 episodul 57 din 17 noiembrie 2018
Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

Duelul pentru premii in bani si pentru casa continua in, Exatlon Romania sezonul 2 episodul 57 din data de 17 noiembrie 2018 HD.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.

În sfârșit a venit clipă, după atât timp să vă anunț că familia unită va câștiga în seara asta vila 😂 știam de săptămâna trecută sau de acum 2 săptămâni, nu mai țin minte exact că sursele astea se mai schimb , oricum a mea este de calitate înaltă.

Sunt curioasa, daca in jocul de aseara, quiz-ul, ar fi castigat razbonicii, ce ar fi primit? Tot o canapea? Sa-l culce pe Ionut in living sau cum? De-aia spune mereu Cosmin ca premiul e surpriza. E in functie de cine castiga. Urmareste aici Exatlon sezonul 2 episodul 57 editia din data de 17 noiembrie 2018 este disponibila integrala, imediat dupa ce ruleaza la tv.

UPDATE! SERVER 1 (EPISOD COMPLET) => 3 ORE.

error: Content is protected !!