Dragoste si ura Episodul 719 din 7 August 2020

Meethi este gasita pe plaja de catre doi barbati care decid sa o ia acasa sa-i ofere ingrijirile necesare, acestia se gandesc ca dupa cum arata aceasta provine dintr-o familie instarita si cel mai probabil apropiatii ei deja o cauta, Damini cu Aakash si Rathore sunt la politie pentru declaratii Damini este chemata la interogatoriu aceasta zice cum femeia respectiva le-a zis ca drumul de la Jammu era stricat. Damini zice ca Meethi s-a intors cu gustari politistul intreaba daca nu a luat bomba specificannd ceva de un bagaj, Damini zice de barbatul ce avea geanta ce nu lasa sa atinga nimeni. Teroristul ajunge la el acasa, doctorita vine la Mukta si la Vishnu, ea zice ca Vishnu e stabil.

Damini iese de la interogatoriu, Aakash se gandeste ca a gresit ce a facut el zice ca nu poate trai fara Meethi. Meethi se trezeste incet si o striga pe Damini mama baiatului o unge cu ceva alifie naturala. Rathore zice lui Thakur ca a dat la politie pe Meethi s-o caute, Damini zice ca Meethi e in viata, Mukta se intristeaza cand aude ce vorbesc ceilalti de Meethi, aceasta din urma se trezeste bine si zice ca vrea sa meargã acasa ea isi aminteşte cum Fida a aruncat-o in apa din tren, Meethi fuge din locul respectiv iar pe drum aceasta se intalneste cu cineva.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 719 Online

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 719 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 7 august 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!