Destine ratacite episodul 331 din 7 august 2020

Shobha o asigura pe Jhanvi ca lucrurile o sa decurga exact asa cum vrea ea si ca indiferent de o sa-i spuna sotia sa o sa aiba grija ca totul sa fie cum isi doreste, Mata gi este bucuroasa cand o vede pe Simar ca are un plan alaturi de Roli si mai apoi Simar o lasa intentionat pe Anjali singura pentru a merge la familie, fetita plange Sujata o i-a in brate. Shobha vine si striga cum indrazneste, Shobha zice ca cum e ruda cu ei daca Prem nu e fiul lor? Ca e stranepoata ei, Simar vede cum planul ei de a apropia familiile da gres, Shobha zice lui Simar ca unde a fost ea atunci insa raspunde ca pe terasa. Siddhant zice apoi ca ei nu mai fac parte din familia lor.

Simar cu Shobha aud cand merg spre magazinul de bijuterii de unde Shobha vrea sa cumpere un medalion pentru fetita familia organizeaza petrecerea pentru copilul lui Pari, Jhanvi vede cum Simar a pregatit niste cercei pentru Pari si zice lui Shobha ca Simar se joaca cu ea, Shobha primeste cerceii de la Jhanvi care i-a luat de la Simar si zice ca acum vede Simar cum va merge la petrecere, Simar zice lui Prem de petrecerea pentru copilul lui Pari apoi Shobha o duce pe Simar sa jure ca nu va mai avea relatii cu familia, Simar raspunde ca nu poate face asta, Shobha zice ca a tradat-o Prem aude tot, asculta ce ii zice Simar si decide ca vor merge toti la petrecere, Jhanvi se enerveaza pe Simar.

Destine ratacite episodul 331 din 7 august 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 331 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 7 august 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!